logo eendengarage in eindhoven voor je eend, transat, dyane, mehari en ami

beginpagina

“GEEN GEZEIK DAKEN” : TOPKWALITEIT OP HET HOOGSTE NIVEAU.

GEEN G.V.D. MAAR G.G.D.

Gewijzigd op 19 april 2014 vanwege te slechte kwaliteit.

Om maar met de deur in huis te vallen:

Er zijn geen goede daken meer te leveren.

Tot voor een paar jaar geleden waren die er nog maar helaas is dat afgelopen. Op dit moment zijn er nog 2 fabrikanten die eendendaken maken maar geen van die 2 maakt goede kwaliteit. Toch in ieder geval niet de kwaliteit die wij als goed beschouwen. Als je eend vaak binnen staat en alleen met mooi weer (en ook niet teveel zon) buiten komt kan het meevallen en dan kun je er met een beetje mazzel toch nog wel een aantal jaren mee doen maar staat ie altijd buiten in weer en wind mag je niet meer verwachten dat je dak jaren meegaat.

Er zit nog wel een klein verschil in de ene kwaliteit en de andere, de ene is heel erg slecht en de andere gewoon slecht.

Die hele slechte verkopen we niet en de andere verkopen we zonder wat voor garantie dan ook. Nou nee dat is ook weer niet waar. Je krijgt de garantie dat je geen garantie krijgt. Wij kunnen ook geen daken teruggeven want tegen ons zeggen ze ook bekijk het maar. Helaas het is niet anders.

Prijs voor dat dak: 275 euro. Het beste wat wereldwijd te krijgen is op dit moment. Maar je bent gewaarschuwd!

Sick joke: We blijven dus gewoon Geen Gezeik Daken verkopen want nu betekent dat dat je niet moet zeiken. Wij kunnen er ook niks aan doen.

Komt er een goede kwaliteit melden we dat natuurlijk.

top

beginpagina

De Eendengarage: Eerlijk, duidelijk en eerste klas reparaties !!!