logo eendengarage in eindhoven voor je eend, transat, dyane, mehari en ami

Klik hier om terug te gaan naar de beginpagina

De Eendengarage Gastenboek

Reactie toevoegen

Naam:
Email:
Plaats:

Bericht:Eendengarage Gastenboek
Datum:2024-01-04, 10:49:14
Naam: meddens
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Ik heb Gerard leren kennen als een vriendelijke en kundige man. De Bobine die ik heb gekocht werkt perfect! mocht er weer eens wat zijn met mijn Mehari, dan zou ik zo weer bij Gerard aankloppen. Jammer dat ik zo ver weg woon van Gerard's bedrijf.


Datum:2023-03-05, 09:25:44
Naam: Wiebrand Top
E-mail:
Woonplaats: Leeuwarden

Bericht: Het afgelopen jaar heeft de Eendengarage gewerkt aan mijn Acadiane (1980). Een ernstig olie-lekkende motor is vervangen door de beroemde “Le Moteur Superieur”. De nieuwe motor werkt perfect! Geen zichtbaar olieverbruik, en nu al meer kracht dan de oude motor . Kwaliteit, een fantastische service, de hele periode goede adviezen van Gerard en Mia, en een ruimhartige garantieafspraak die zijn weerga niet kent. Ik kan weer kilometers vooruit.


Datum:2023-02-16, 01:33:52
Naam: Arjan
E-mail: ajkamminga@on.nl
Woonplaats: Eindhoven

Bericht: Gerard en Mia hebben mijn banden gebalanceerd en ook de auto uitgelijnd. Ze hebben het snel en goed gedaan. De Eend rijdt nu een stuk prettiger. Ik kan er weer mee de snelweg op. Voor mij ook makkelijk dat het dicht bij huis is.


Datum:2023-01-29, 08:38:57
Naam: Ronald Wilmink
E-mail: rawilmink@gmail.com
Woonplaats:

Bericht: Met de nieuwe bobine start de motor inderdaad altijd meteen ook bij warme motor.


Datum:2022-11-26, 01:33:00
Naam: Agier
E-mail: agier.ph@bluewin.ch Woonplaats:

Bericht: Hello les amis de la 2cv et autres déclinaisons. Je suis un coucou Suisse qui a une 2cv6 toute refaite magnifique, mais une foi le moteur chaud, puis aussi à froid, ça mise en route sortait de la gageure, après des incantations, des offrandes, des bougies allumées etc. enfin un soubresaut puis encore un essais et me voilà sorti d'un sortilège d'un art de vivre mais soldé par un futur cauchemar d'une prochaine sortie. Stop j'en ai assez, après un contrôle routier, fier de montrer ma belle, mais moins lorsqu'il a fallu la remettre en marche, sans plus tarder, je me rappel de ce site hollandais ou 2 sorciers sévissaient avec des produits originaux et fiables (DE EENDENGARAGE) la solution acheter une bobine d'allumage Goldspark de Gerard et Mia qui m'ont donnés tous les bons conseils avisés pour l'acheter et l'installer, vraiment super. Après avoir pris connaissance d'une partie du livre d'or, la liste st longue, je n'ai plus rien à ajouter: démarrer en une seule fois froid ou chaud, souplesse, douceur, un art de vivre retrouvé à l'état brut, un vrai plaisir. Je vous remercie infiniment Gérard et Mia en vous souhaitant de bonnes affaires, à bientôt. Pierre


Kort samengevat: Hallo 2cv vrienden. Mijn zwitserse eend had altijd startproblemen en heb daar al het mogelijke aan gedaan maar zonder resultaat. Vaak stilgestaan op onmogelijke plaatsen en momenten. Totdat ik de Goldspark van De Eendengarage ontdekte. Sinds dat moment ken ik m'n eigen eend niet meer terug. Loopt altijd in 1 keer ongeacht warme of koude motor, is veel soepeler en heeft meer trekkracht in de lage toeren. Kortom een levensgrote verbetering die ik eigenlijk al had afgeschreven. Ik ga nu met plezier een ritje maken zonder me zorgen te maken of ik stil kom te staan. Mia en Gerard heel erg bedankt voor jullie advies en enorme bobine. ===================================================================================================================== Datum:2022-08-30, 07:08:23
Naam: Dereck Hasken
E-mail: hasever@kpnmail.nl
Woonplaats: amersfoort

Bericht: Enige tijd geleden heb ik een Goldspark bobine bij jullie gekocht. Het eendje start in één keer (ongeacht warme of koude motor). Een fantastische aankoop! Fijn om van dat "eeuwdurende starten" af te zijn!


Datum:2022-08-22, 09:45:25
Naam: Ben
E-mail: benny2cv@freedom.nl
Woonplaats: Sittard

Bericht: Heb bij Gerard en Mia een Goldspark bobine gekocht en een Pas de Problème ontsteking. Wat een uitstekende keuze is dat geweest. Heb de afgelopen 3 weken bijna 5.000 km gereden met mijn Eendje. Eerst een hele week over Frankrijks N en D binnenwegen om vervolgens verder te rijden naar het zuiden van Spanje. Vorige week over de snelweg terug gereden, de laatste 1.350 km in één ruk en dat alles zonder ook maar één enkel probleem. Starten gaat prima, het motortje slaat in één keer aan en blijft lopen, ook bij koude start. De bobine wordt nauwelijks lauw. Super bedankt Gerard en Mia en tot gauw, want ik denk erover om mijn carburateur ook te vervangen.


/p>


Datum:2022-08-20, 03:28:28
Naam: vernooij@hotmali.com
E-mail: andre
Woonplaats:

Bericht: Bedankt hij start weer goed met jullie bobine.


Datum:2022-08-19, 12:31:04
Naam: wiebrand Top
E-mail: topwiebrand@gmail.com
Woonplaats:

Bericht: kort feedback op de bobine: Ik heb vorige week en paar lange ritten gemaakt in het hete weer. Geen startproblemen meer. De bobine doet wat jullie beloofden.


=========================================================================== Datum:2022-08-10, 01:29:00
Naam: Harry Dijksterhuis
E-mail: hpdijk53@gmail.com
Woonplaats:

Bericht: Vanmiddag de bobine ontvangen en direct ingebouwd. Ging vlot alleen de bougiekabels zijn wat lang. Koude start vrijwel zonder choke te gebruiken ging vlot. Choke direct weg en de motor bleef soepel lopen. Proefrit gemaakt, de motor loopt soepel, komt makkelijker in de hoge toeren. Daarna motor gestopt, warme start uitzonderlijk goed! Mooi resultaat, wat werd aangegeven klopt (natuurlijk). Heb vorig jaar een olievulbuis bij jullie gekocht, ook hier zeer tevreden over. De onderdruk was zeer goed, het water werd bijna de j buis ingezogen! Problemen met de lekkage langs de keerring opgelost en meen ook minder olieverbruik!


Datum:2022-06-21, 10:14:14
Naam: Agnes Lems
E-mail: lemsagnes@gmail.com
Woonplaats: Rotterdam

Bericht: De eendengarage Eindhoven is aanrader voor je 2cv Hele correcte mensen en waar voor je geld Ik ben er vol lof over !!! Ze hebben mijn auto in technische topstaat kunnen brengen met veel aandacht en zorg Er was in het verleden enorm veel mee geprutst en wilde haast mijn eend verkopen maar tweede kans gekregen in de eendengarage En mensen als je een eend hebt Haal daar aub een bobine. Die zijn geweldig en laat je niet in de steek Altijd in 1 keer starten. Geven ook goede service als je eens vragen hebt over je eend. Je krijgt altijd antwoord. Eendengarage ! Superbedankt Hoop dat jullie nog vijftig jaar eenden blijven verzorgen


Datum:2022-05-29, 03:07:07
Naam: Rudi Kamp
E-mail: Rudikamp@outlook.com
Woonplaats:

Bericht: Met een eerder gerestaureerde eend inmiddels 7.000 km gereden zonder problemen met deze bobine en bremi puntjes. Binnenkort gaan we er mee naar Bordeaux met een oude De Waard tent uit 1968, veel zin in. Nu de 2e aangeschaft, starten en lopen. Rudi.


Datum:2022-05-02, 10:21:27
Naam: Peter Reijnen
E-mail: peterreijnen@home.nl
Woonplaats:

Bericht: Hartelijk bedankt voor uw navraag deze bobine is en werkt uitstekend. Geen gezeur of stress of de 2cv slaat aan. Gewoon sleutel omdraaien en de 2cv start meteen, wat een genot mijns inziens een hele goede investering, unieke bobine! Verder bedankt voor uw goede raad en service, hier kan menige garage een voorbeeld aan nemen. Mijn advies: Doorgaan met uw service.


Datum:2022-04-07, 01:59:02
Naam: Joep
E-mail:
Woonplaats: Beneden-leeuwen

Bericht: 6 april voor het eerst bij Gérard en Mia langsgeweest voor nieuwe goldspark bobine. Ik ben totaal geen grease monkey, en toch lukte het mij de bobine zelf te monteren, in 1 x goed! Wel moest ik de wat te lange bougiekabels qat omleiden met wat tie wraps. In 1 x starten en lekker rijden. Binnenkort bij eendengarage nieuwe olievulpijp laten plaatsen en voorwiel opnieuw laten sporen. Ze staan nu uit het lood. VAKMENSEN!


Datum:2022-03-02, 06:36:58
Naam: Wil Willemse
E-mail: w.willemse50@gmail.com
Woonplaats: Arnhem

Bericht: Ik heb al eerder goede ervaring op mogen doen met jullie bobine in een burton. Ik ga nu weer een andere burton bouwen en daar moet natuurlijk weer een superbobine in.


Datum:2022-02-07, 05:38:30
Naam: Alexander Bolemy
E-mail:
Woonplaats: Burgh-Haamstede

Bericht: Ha Mia en Gerard, Weer terug in Burgh-Haamstede. Prima reis gehad ondanks storm en regen! 2CV liep uitstekend! Erg blij met het werk wat is verricht! Veel dank daar voor!


Datum:2022-01-27, 11:41:59
Naam: wilfred van steenis
E-mail: wilfredvansteenis12@gmail.com
Woonplaats: nieuw lekkerland

Bericht: Beste Mia en Gerard, Jullie hebben er weer een heel tevreden klant bij. Het is een mooie bobine. Heb nog wat spulletjes nodig te zijner tijd dus dan neem ik weer contact op of kom langs. Wilfred


Datum:2021-12-09, 06:29:56
Naam: Rudolf Versieck
E-mail: rudolf@live.be
Woonplaats: Lanzarote

Bericht: Korte schets van mijn situatie. Ik woon in België en heb ook een domicilie op een van de Canarische eilanden en was de bezitter van een 2 pk die dringend aan renovatie toe was. Doorgezakt chassis geen remmen, enfin, een gevaar op de baan en een gevaar voor mezelf … Ik had bepaalde forums bezocht waar andere 2pk bezitters elkaar om raad vragen… wat mij opviel was regelmatig een reactie van ene deelnemer in dit forum ‘de eendengarage’ … De manier waarop deze deelnemer vele anderen adviesgevers tegensprak met gegronde redenen wekte mijn aandacht. Opgezocht wie deze man was achter ‘de Eendengarage’ en na een ontmoeting ter plaatse was ik zeker overtuigd dat mijn eend dáár op de operatietafel moest. Gerard, samen met zijn vrouwtje Mia runnen daar een unieke garage voor 2pk-eendjes waarbij ze prachtige grote en kleine renovatiewerken uitvoeren met extra en vele zelf ontwikkelde snufjes die bijdragen tot de goede en bedrijfszekere werking van het ‘eendenpark’ van hun klanten. Na een lange bangelijke reis, van Lanzarote naar Eindhoven met mijn 2pk en een stevige renovatie door de ‘Eendengarage’ en een ontspannen reis terug naar Lanzarote ben ik nu de gelukkige eigenaar van een herboren 2pk die stevig en betrouwbaar rondsnort op mijn Canarisch eiland en dit allemaal door met vakkennis uitgevoerde renovatie door de Eendengarage. Mijn dank is groot Gerard en Mia. Rudolf VERSIECK


Datum:2021-12-06, 01:05:48
Naam: Charlotte Pompe
E-mail: charlottepompe@gmail.com
Woonplaats: Eindhoven

Bericht: Voor diegenen die het stuk: "Oververhit beveiliging voor een eend" hebben gelezen en hier over twijfelen: ik zeg doen! Twijfel geen minuut en rijdt geen eendje verder! De krukas in dit stuk afkomstig van mijn eend, je kunt je voorstellen dat de motor hier niet onbeschadigd uit is gekomen: Een paar dagen eerder: daar sta je dan, op weg naar je oma, langs de kant van de snelweg met een eend die niet meer kwaakt. Ik hoorde wat gekke geluiden en het feest was klaar, geen voorwaartse beweging meer in de krijgen, wel een motor die het geluid maakte alsof hij los in de kap lag. ANWB erbij, ventilator bleek los te liggen als gevolg van een kapotte poelie. Naar Gerard en Mia laten brengen met de gedachte dat ik 'm een dag later kon ophalen, volgens de ANWB was het immers alleen de ventilator die kapot was. Na aankomst in Eindhoven heeft Gerard heeft me gebeld en het slechte nieuws gebracht: de Eend was overleden, het blok was als gevolg van de afgebroken ventilator zo heet gelopen dat het écht einde eend was. Gruwelijke domme en dure pech, zonder werkende motor is je Eend immers weinig waard. Gelukkig hebben ze daar bij de Eendengarage ook meteen een oplossing voor: "Le Moteur Suprieure". Oftewel: een complete motorblok revisie, met alle verbeteringen uit eigen hand. Gerard en Mia reviseerden alle onderdelen, hebben me netjes en correct van alle ups (dmv leuke foto's en filmpjes) en downs (sommige onderdelen waren zo kapot, die waren niet te reviseren dus moesten nog ergens anders vandaan gehaald worden) op de hoogte gehouden en hebben me bij het ophalen van de eend een hele uitgebreide uitleg gegeven hoe het nieuwe blok 'ingereden' moest worden. Dat werkt bij een eend toch anders dan bij een paard. En wat een geluid!! Het draait als een malle en hij loopt heerlijk. Je hoort en voelt direct verschil, zelfs als leek. Ook de taxateur (Loek Ploeg) is enorm te spreken over deze motor. Uiteraard heb ik ook de oververhittingsbeveiliging in laten bouwen, en dat kan ik na deze exercitie iedereen adviseren ;).


Datum:2021-11-26, 06:59:09
Naam: Hans Stekelenburg
E-mail: hansst.10@gmail.com
Woonplaats:

Bericht: Nog even een terugkoppeling over de goldspark bobine. Gister de bobine geplaatst (flute du centiem) .Toen het moment supreme....hij had al een paar weken niet gelopen (startte niet). De accu is prima, na 1 keer starten sloeg hij gelijk aan. Lijkt allemaal prima en het beloofde is waargemaakt. Nog een klein ritje in het dorp gemaakt, start gelijk, dus tot nu toe erg blij. De eend gaat nu in winterslaap, dus volgend jaar meer testresultaten. Tot nu toe erg blij, je moet gewoon op je eend kunnen vertrouwen. Het geld zeker waard.


Datum:2021-06-19, 11:39:30
Naam: Urbain Boodts
E-mail: urboodts@gmail.com
Woonplaats:

Bericht: Hartelijk dank voor de enorme verbetering aan mijn auto. De motor draait veel soepeler en is vinniger.


Datum:2021-04-30, 04:57:10
Naam: Jeroen
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Wow, dat is wel een verbetering die bobine! Hij start inderdaad veel beter en volgens mij trekt hij ook beter (kan dat?)


Datum:2021-04-26, 09:41:41
Naam: Anne hofma
E-mail:
Woonplaats: Wolvega

Bericht: Had je gebeld over de bobine. Na informatie besteld. Heb de bobine gemonteerd en merkte gelijk verschil.Op zondagmiddag de eend mee en eerst 50 km snelweg.Op de bestemming eend uit gezet en weer gestart. Sloeg direct aan. Wij zijn zeer tevreden. Ook later geen probleem met starten.


Datum:2021-04-17, 09:20:18
Naam: Harry Hugens
E-mail: humer@home.nl
Woonplaats:

Bericht: Dag Gerard, De bobine gemonteerd en getest! Werkt super! Merci!


Datum:2021-03-22, 07:00:51
Naam: Henk de Bruin
E-mail: henk.debruin@abbot.com
Woonplaats:

Bericht: Afgelopen vrijdag de super bobine opgehaald en zaterdag gemonteerd. Met warme motor altijd flink moeten doorstarten.....nu èèn tikkie en lopen. Werkt top!!


Datum:2021-03-09, 08:03:44
Naam: Koos Kah
E-mail:
Woonplaats: Emmen

Bericht: Onlangs bij Gerard en Mia 2 gereviseerde cylinderkoppen, cylinderkoptapeinden en brilrubbers gekocht. Hierbij is me heel erg duidelijk geworden dat ingeruilde, nog te reviseren cylinderkoppen, schaars aan het worden zijn. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het geleverde en de voorspelling van Gerard dat het spruitstuk, zonder gedraai aan de koppen, direkt te monteren zou zijn klopte helemaal. Ik dank Gerard voor het plezierige kontakt en de adviezen. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat.


Datum:2021-01-27, 06:11:43
Naam: Ingrid Batema
E-mail: middelburg
Woonplaats: ingriddatama@gmail.com

Bericht: Goldspark, wat een feest! Gemonteerd en daar ging ze!! En ook bij het rijden geen gehoest meer. En na het rijden warm zijn en ook meteen starten. Inderdaad een wonder!


Datum:2020-11-26, 08:27:44
Naam: Frank de Bruise
E-mail:
Woonplaats: Utrecht

Bericht: Na 23 jaar eindelijk m'n startprobleem opgelost met de goldspark. Kom voortaan gelijk naar jullie. Bedankt voor het prettige contact. Frank.


Datum:2020-09-07, 08:17:41
Naam: Thomas Mlakar
E-mail: thomasmlakar852@gmail.com
Woonplaats: 79183 Waldkirch / Deutschland

Bericht: Op dit punt wil ik Gerhard en Mia 1. absoluut loven voor de uitstekende service op elk gebied en de absolute expertise. 2. Over het geweldige werk bij het repareren van mijn oude krukas, ik was totaal overweldigd door zo'n 100% werk, gewoon absoluut topklasse 3. Ook de andere onderdelen die ik kocht, zuiger cilinderkoppen, olievulpijp, tapeinden en olieleiding gewoon geweldig en het geduld onder de velen Vragen die ik had, kan ik alleen maar heel erg bedanken Gerhard en Mia Thomas


Datum:2020-08-13, 07:43:16
Naam: Hanneke Stoffels
E-mail: hannekestoffels@gmail.com
Woonplaats:

Bericht: Geen woord teveel gezegd: Starten en lopen en dat zonder bij te gassen. Dat heb ik nog nooit gehad. Super. Bedankt voor je superadvies en snelle levering.


Datum:2020-07-26, 09:08:21
Naam: Guido Dehaene
E-mail: gdehaene@gmsil.com
Woonplaats: Antwerpen

Bericht: In het vorige weekend de nieuwe bobine gemonteerd, was vrijdag namiddag al geleverd. Deze week uitvoerig getest in warm weer met uitstekend resultaat, het apparaat doet het uitstekend. Start heel vlot, zelfs zonder choke, neemt heel snel en zonder haperen op in toerental. Kortom weer een plezier om mee te rijden.Niet goedkoop maar het doet wat beloofd en ben daar heel tevreden mee. Guido.


Datum:2020-06-19, 08:17:29
Naam: Helen Veltema
E-mail: helenveltema@hotmail.com
Woonplaats: Leiden

Bericht: Na enige maanden was het aan de AZU om weer km te gaan maken en kwam de 2cv6 stil te staan. Door een lekkende oliekoeler bij de AZU werd het tijd de 2cv6 weer aan de praat te krijgen. Niets hielp ondanks al jaren ervaring.Gestart met de accu te vernieuwen wat geen resultaat had. Via internet hier terecht gekomen en besloten het totale pakket aan te schaffen daar de eend altijd problemen vertoonde met starten bij vochtig weer of na een lange rit.Het geheel geplaatst (appeltje/ eitje ook voor mij) , wat lucht uit de benzine leiding gezogen en starten, jawel zonder probleem. Nu na twee forse buien nog steeds vlekkeloos starten. Ik rij al jaren met een glimlach met mijn AZU maar nu toch ook met de 2cv6. Niet de goedkoopste oplossing maar wel een met een heel zeker resultaat.Een echte aanrader met garantie , waar tref je dat nog.


Datum:2020-06-11, 07:40:18
Naam: frans
E-mail: frans41@telenet.be
Woonplaats: belgië

Bericht: De goldspark is deze middag aangekomen en direct ingbouwd. Beetje zoeken hoe je het best de bougiekabels legt maar ging vrij vlot. Je hebt gelijk de eend start veel vlotter. De eerste keer nadat hij een tijdje stil had gestaan duurt het nog een paar seconden, carburateur moet terug voldoende benzine krijgen. Daarna inderdaad een fractie van een seconde. Bedankt voor het prima product.


Datum:2020-05-23, 07:17:58
Naam: Jacques van Houtert
E-mail: jvanhoutert@gmail.com
Woonplaats: Leusden

Bericht: Rijd al 5 jaar in de Citroen Charon...kitcar op basis van de eend...jammer puristen...maar het is puur genieten. Heb al diverse spullen van Gerard en Mia gekocht...bobine...olievulpijp...gereviseerd spruitstuk...tot volle tevredenheid! Vond de olietemperatuur van de Charon bij warm weer op de snelweg wel erg oplopen (120 graden)...en wilde mijn oliekoeler door Gerard laten reviseren...maar na wat emails met vragen van Gerard adviseerde hij me 20W50 Bardahl Classic ipv. 15W40 van de Lidl...Ik heb nu een betere oliedruk en lagere temp bij 100 km/u met warm weer. Blij met deze tip...Gerard en Mia hebben weliswaar nu even niks aan me verdiend...maar dat komt vast wel weer een keer goed! Nogmaals dank!


Datum:2020-05-13, 03:41:09
Naam: Chris
E-mail:
Woonplaats: Zuidlaarderveen

Bericht: Een Goldspark bobine ingebouwd en het resultaat is super. Starten en lopen, zowel bij koude motor als bij warme motor. Ik kan het me verbeelden, maar heb het idee dat de eend meer trekkracht heeft. Zeker een aanrader. Een tijdje geleden heb ik de verbeterde olievulpijp gemonteerd, ook erg tevreden over. Ik heb voor het eerst een eend die geen olie lekt, super. Nog een aantal goeie tips van Gerard gekregen i.v.m. het kleppen stellen, bedankt Gerard.


Datum:2020-04-30, 09:53:08
Naam: Martin
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Perfecte bobine. Voor een eigenzinnige auto is ook een eigenzinnige garage en dito website nodig. Ik houd hier van, er is al genoeg eenheidsworst in autoland. Ga zo door!!!


Naam: LarryaluCt
E-mail: anstasiyamacq@bigmir.net
Woonplaats: Netherlands Woonplaats: Eindhoven

Bericht: Heerlijke no-nonsense aanpak, en heel goed bereikbaar voor advies en support. Daarbovenop, na de aangebrachte verbeteringen (o.a. de goldspark) start en rijdt mijn Burton een stuk soepeler. Hartelijk dank!


Datum:2020-03-29, 04:10:20
Naam: Henk Wymenga
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: De Goldspark ingebouwd en het resultaat is verbluffend. Starten en lopen, koud en warm. Ben er heel blij mee, en met name mijn vrouw en dochters want die rijden in de 2cv6 Groet, Henk.


Datum:2020-01-12, 12:16:04
Naam: henny duenk
E-mail: duenkscherpenzeel@planet.nl
Woonplaats: Huis ter heide utr.

Bericht: Goldspark bobine gekocht vanwege slecht starten van mijn eend, vooral als het geregend had.Ik moest wel even over de prijs heen stappen maar ik kan iedereen deze bobine aanbevelen, mijn eend start nu onder alle omstandigheden in een keer. Groet Henny Duenk


======================================================================================================================= Datum:2019-12-17, 10:03:30
Naam: André
E-mail: wammes99@hotmail.com
Woonplaats: Eendhovuhhh

Bericht Briljant :-) Mooi dat deze site nog draait, top! Fijne dagen!!


Datum:2019-11-26, 07:31:07
Naam: Martin Schutte
E-mail: m.schutte@zonnet.nl
Woonplaats:

Bericht: De Goldspark werkt naar volle tevredenheid. Martin


Datum:2019-11-24, 09:22:52
Naam: John Zijlmans
E-mail: john.zijlmans@versatel.nl
Woonplaats: Eindhoven

Bericht: Hallo Gerard en Mia, ik ben heel tevreden met de vervanging van mijn voorruitframe (met nieuwe ruit en rubber, etc.). Ziet er goed uit. Bedankt ook voor de service op het contactslot en natuurlijk voor de sierstrips als toegift! Was een verrassing; ik ben weer ouderwets goed geholpen door jullie. Tot de volgende keer weer.


Datum:2019-11-20, 08:52:07
Naam: Paul Borger
E-mail: paulborger@ziggo.nl
Woonplaats:

Bericht: Ik rij nu sinds een maand met de Goldspark bobine en ben er erg tevreden over. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Altijd starten geeft een fijn gevoel. Nog bedankt.


Datum:2019-10-12, 04:09:21
Naam: Hugo Vriends
E-mail:
Woonplaats: Rotterdam

Bericht: Jaren geleden een elektronische ontsteking gekocht en verschillende bobines geprobeerd. Starten nooit goed geweest, alleen als ie zin had. Me helemaal klem gezocht zonder resultaat. Goldspark gekocht en alles in één keer opgelost. Jullie verdienen een heel groot compliment. Bij deze dus, duizend maal dank. Hugo.


Datum:2019-10-09, 07:58:16
Naam: Roos/Mark Keizer
E-mail: rooskeijzer@gmail.com
Woonplaats:

Bericht: Bobine is aangekomen en gemonteerd. Jullie hebben geen woord teveel gezegd, want het doet inderdaad precies wat jullie beschrijven. Starten lopen, zelfs bij volledig/koud warme motor. We zijn dus enorm blij met de aanschaf, een mooie upgrade- waarvoor dank. Mark/Roos.


Datum:2019-08-23, 09:15:16
Naam: Mia en Gerard
E-mail: de@eendengarage.com
Woonplaats: Eindhoven

Bericht: Beste Bart, Wij doen niet mee aan puzzelritjes, meetings en andere evenementen omdat we de hele week al bezig zijn met eenden. In het weekend willen we gewoon vrij zijn. Onze werkwijze staat uitgebreid beschreven op onze site. Een korte maar duidelijke indruk krijg je bij het eerste blauwe vakje links bovenaan. Mia en Gerard


Datum:2019-08-23, 01:11:50
Naam: Bart Hobbema
E-mail: barthobbema@gmail.com
Woonplaats: Son & Breugel

Bericht: Vele ritjes met een 2cv 6je mogen maken, ook op meetings geweest, en naar talloze puzzelritten en andere 2cv evenementen geweest, ik heb daar en via deze "meetings" gehoord over hoe je je kostbare 2cv kan onderhouden, en bij wie je dan echt moet zijn. Aangezien ik 2 linker handen heb, en het toch wel heel prettig vind om in een 2cv te rijden heb ik nog nooit van "De Eenden garage" gehoord. Ik ben benieuwd naar jullie werkwijze, en vraag me af waarom ik jullie nooit op meetings heb gezien? Is hier een verklaarbare reden voor?


Datum:2019-08-01, 08:34:47
Naam: Freek Mulder
E-mail: mulder.charniac@gmail.com
Woonplaats: Frankrijk

Bericht: Ik ben helemaal blij met de Goldspark. Auto start en rijdt als nieuw. Bedankt Freek.


Datum:2019-07-29, 02:05:16
Naam: Martha De Bruijn
E-mail: M.C.debruijn@tele2.nl
Woonplaats:

Bericht: Wil hier laten weten dat ik zeer tevreden ben over de goldspark bobine ook bij mistig en koud weer of hitte golf.


Datum:2019-05-13, 09:17:15
Naam: Gab
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Na wat gegoogle op internet terecht gekomen bij Gerard en zijn Eendengarage voor het zoeken van een alternatieve bobine voor mn 6je. Een besteld en onlangs gemonteerd, intussen een rit heen en weer van zo'n 650 km elk naar la france achter de rug en geen enkel startprobleem gehad. Ook niet na een forse rit (warme/hete moter) om bij te tanken onderweg geen enkel startprobleem wat ik wel eens eerder had. Het welbekende probleem, bij een hagelnieuwe bobine over het algemeen nog geen probleem, maar zodra die wat ouder wordt komen de startproblemen. Afijn, deze alternatieve bobine gemonteerd en tot nu toe prima! Tijd zal leren of deze blijvend geen startproblemen oplevert! We gaan het ervaren....


Datum:2019-04-15, 06:02:44
Naam: Maurice van den Driessche
E-mail: maurice@morairavillas.es
Woonplaats: Moraira, Spanje

Bericht: In 2016 kwam ik toevallig in contact (na internet zoektocht) met Gerard van de Eendengarage. Ik ging bij hem te rade vanwege een hardnekkig probleem met mijn Méhari: de warme start. ’s-Morgens de koude start, geen enkel probleem. Maar was het motortje eenmaal warm, dan was het érg lastig om aan de praat te krijgen. Eerst natuurlijk het gebruikelijke geprobeerd (wat de amateur doet): nieuw setje ‘alles’ (bougies, bougiekabels, bobine en elektronische ontsteking). Ja, de auto is van 1980 en de onderhoudshistorie was mij niet bekend, dus dat leek een goede investering. Echter… geen oplossing. De warme start bleef een drama. Toen toch maar eens goed op internet zoeken en kwam ik, zoals gezegd, bij Gerard terecht. Na heel wat heen-en-weer email (met goede vragen en gortdroge opmerkingen van Gerard, haha) raadde hij allereerst aan hun Goldspark bobine, met de bijbehorende bougiekabels aan te schaffen. Dat heb ik gedaan en de hardware werd keurig aan mijn Spaande adres afgeleverd. Great! Ondertussen heeft Gerard mij nog enige gouden tips gestuurd met betrekking tot de afstelling van de kleppen (staan vaak véél te strak voor een warm land als Spanje) en de afstelling van de vlotter. Inmiddels start de oude dame niet alleen ’s-ochtend als een jonge hond, maar ook wanneer de motor op temperatuur is, en hangt ze prima aan het gas! Gerard en Mia hartelijk dank voor de prima service en de goede adviezen. Met een zonnige groet, Maurice van den Driessche Moraira, Spanje


Datum:2018-12-01, 11:53:08
Naam: Vos Eggink
E-mail: Estrilinx@gmail.com
Woonplaats: Zuid Afrika

Bericht: Wat ń verschil ik heb ń olievulpijp en ń Bobine gekocht bij Gerard de olievulpijp ik heb vele verschillende olievulpijpen gekocht alsook de rubber kits die je zelf kunt inzetten maar geen sukses altijd olie lekkage bij de nokkenas ik was moedeloos tot ik Gerard se vulpijp ingevoerd heeft absoluut elke sent waard geen olie lekkage meer. De Bobine start veel makkelijker verval wanneer warm bij ons in de zomer word het gewoonlijk 30 + graden de auto trekt beter de Bobine word niet meer warm verval op lange afstanden soms met vakantie rijden wij 800km + twee en ń half uur non stop dan is de Bobine steeds koel de bougies vroeger altijd zwart nou mooi grijs ontbranding veel beter. Gerard op z'n zuid afrikaans: baie baie dankie nou kan ek die kar geniet. bedankt voor alles


Datum:2018-08-31, 08:07:11
Naam: Adrie v. Kempen
E-mail: avkempen@caiway.nl
Woonplaats: Gouda

Bericht: Superbobine ontvangen en netjes gemonteerd. Starten na 2 maanden stilstaan ging simpel en loopt gelijk goed, ben er blij van! Datum:2018-08-28, 09:18:14
Naam: Kyscha
E-mail:
Woonplaats: Zierikzee

Bericht: Alle lof wat over de Super Bobine met Eendengarage Kwaliteit geschreven wordt is echt waar! Ook mijn eendje had problemen met warme start en nu is het starten en meteen lopen... Geweldig, ik durf weer te tanken en een ijsje te kopen zonder voor joker te staan met een auto die niet meer starten wil. Niet alleen de bobine is geweldig, ook al het advies wat ik van Gerard heb gekregen is wel heel bijzonder. Met alle adviezen en tips van Gerard ben ik toch aardig op weg geholpen. Heel erg veel dank daarvoor!!


Datum:2018-07-26, 08:57:33
Naam: L. Claessens
E-mail: lcl@home.nl
Woonplaats:

Bericht: na veel gehannes met ditjes en datjes bij mijn eigen garage (mijn witte eendje wilde maar geen plezier in zijn leventje krijgen), heeft Gerard een maand geleden in een mum van tijd en met veel wijsheid, mijn witte eendje opnieuw leven ingeblazen. Het motortje loopt als herboren. Fijn om weer samen op pad te gaan. Dank Gerard, namens ons beide. Leo, uit Leunen


Datum:2018-06-08, 04:59:21
Naam: joop
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Ook ik had problemen met het starten van de 2cv bij een warme motor en elke keer maar weer denken zou hij het straks doen na een korte pitsstop en nee dus de 2cv startte moeizaam. Na wat rond gevraagd en gekeken te hebben kwam ik uit bij de Eendengarage die een Goldpark bobine!!hadden in hun assortiment die dit probleem kon verhelpen,na wat gemaild en gepraat met de eigenaar over gegaan op deze bobine, Nu een paar lange en korte ritten gereden en de 2CV startte probleemloos. DUS EEN AANRADER. En ja hoor probleemloos starten van de 2CV met een warme motor. Groeten Joop


Datum:2018-05-19, 01:33:41
Naam: Joost
E-mail:
Woonplaats: Emmen

Bericht: Na wat gezellig mailcontact uiteindelijk toch de knoop doorgehakt.De Goldspark bobine!!! Ik heb nu sinds 3 weken de Goldspark bobine gemonteerd. Eerst zonder merkbaar resultaat. Maar na het wisselen van de nieuwe carburateur(ander probleem) voor het oude versleten exemplaar sloeg de eend zo snel aan dat de startmotor er zelfs van schrok. Zowel warm als koud is het starten en rijden . Dus geen aflsaan meer voor het stoplicht,of voor joker staan als je ergens ff een ijsje hebt gegeten om vervolgens ruim een minuut te staan starten. Dit is voor mij iig een investering geweest die zijn geld wel waard is. Groeten Joost.


Datum:2018-05-11, 08:29:43
Naam: Wil Willemsen
E-mail: w.willemsen48@upcmail.nl
Woonplaats: Apeldoorn

Bericht: Begin dit jaar is mijn Burton (1216) RDW goedgekeurd en sinds die tijd ben ik lekker aan het rondtoeren. Vanaf het beging ging het het starten met koude motor gaat redelijk tot goed maar ik ben er met het warme weer van de afgelopen weken achter gekomen dta het start met een warme motor een ramp is. Ik had bij mijn donor meerdere bobines, die qua gemeten weerstanden, goed zouden moeten zijn maar deze geven allebei dezelfde problemen. Ik heb nu de super bobine besteld en deze heb gisteren gemonteerd. Ik heb nu diverse ritten gemaakt. Het is zoals jullie beschreven hebben het starten gaat zo snel dat je het bijna niet geloofd. Zowel warm als koud start de auto prima. Ik kan nu met een gerust hart de auto uitzetten als deze warm is zonder bang te zijn dat hij niet meer wil starten. Super!! ik ben er erg blij mee. Kost een paar stuiver maar dan heb je ook wat 


Datum:2018-05-04, 10:36:06
Naam: Ger Buurmans
E-mail: gerbu@home.nl
Woonplaats: Roosendaal

Bericht: Na enkele weken stilstand van mijn Dyane , wilde hij niet starten, dat kon natuurlijk niet liggen aan de pasgeplaatste nieuwe bobine, een beetje benzine in de carburateur (in het opstaande pijpje ) en hij starte weer in 1 X , dit trucje had ik geleerd van een oude rot in het vak wellicht een tip voor ander 2CV rijders !


Datum:2018-03-22, 08:06:30
Naam: G. Buurmans
E-mail: gerbu@home.nl
Woonplaats:

Bericht: Hallo, Vandaag de bobine gemonteerd en een rit gemaakt van ca. 25 km. Motor lekker warm, bobine lauw, niet meer afgeslagen voor stoplicht. Bij warme motor gestart, sloeg gelijk aan wat dus met de oude bobine niet kon!!! Dik tevreden, beveel hem zeker aan!! TOPPI G. Buurmans


Datum:2018-01-10, 12:36:42
Naam: JH de Vries
E-mail: jh.de.vries@me.com
Woonplaats:

Bericht: Deux-chevaux liefhebbers, Na iets meer dan twee jaar is het restauratieproject van mijn 2CV6 uit 1984 bijna ten einde. Met veel plezier heb ik bijna ieder boutje en moertje in mijn handen gehad. Met de onderdelen en materialen van "De Eendengarage kwaliteit" en de technische adviezen van Mia en Gerard is mijn eend weer als nieuw! Gereviseerde motor (bouwpakket), elektronische ontsteking, Goldspark bobine, gereviseerd spruitstuk, nieuw veersysteem (veerpotten met bijbehorende materialen) zijn zo enkele voorbeelden. Na twee jaar ben ik er inmiddels wel achter dat er hedendaags veel te koop is aan onderdelen voor je eend, helaas vaak ook van slechte kwaliteit. Zo niet bij De Eendengarage, daar weet je zeker dat het goed is! Mia & Gerard bedankt!


Datum:2018-01-03, 08:48:00
Naam: Drik Buist
E-mail: medrik@gmail.com
Woonplaats:

Bericht: De super bobine in goede orde ontvangen en erin gezet. Hij werkt gewoon! Ongelofelijk! Zelfs na twee dagen stilstaan in de regen startte hij gewoon. Terwijl mijn (nu niet meer) Francaise nooit wilde rijden in de regen!! Ik kan het nog niet geloven, maar steeds geprobeerd. Warme motor, koude motor, halfwarme motor, in de regen, hij doet het gewoon. Jullie hebben er een tevreden klant bij. Nogmaals enorm bedankt! Ze heeft het nog nooit zo goed gedaan. Drik


Datum:2017-12-22, 12:02:47
Naam: Jeffrey Dassen
E-mail: varney_109@hotmail.com
Woonplaats:

Bericht: Hier even een berichtje over mijn Goldspark. De rit van Eindhoven naar Limburg was een zaligheid! Files,langzaam verkeer,stilstaan,maar ook stukken plankgas. Wat je allemaal zo voor je kiezen krijgt op de snelweg. Gedrag van de eend,super! Eenmaal thuis,meteen even naar de winkel,bij terugkomst sprong ie niet aan haha haha. Maar dat was door mijn onkunde,echter na twee keer sprong ie aan en stonk naar benzine...waarschijnlijk mijn voet te dicht bij het gaspedaal...het bekende syndroom.haha ha Savonds sprong de eend bij de tweede keer al aan,de eerste keer te weinig choke. Ook sochtends gaat ie meteen aan,ik weet nu precies hoever ik de choke moet uittrekken om hem meteen te laten aanspringen.Fantastisch gewoon! Ik ben helemaal verliefd op de Goldspark! De nieuwe carburateur heeft al mijn akkefietjes in de motor weg genomen en hij snort super. Ook stationair loopt ie geweldig en naar mijn mening niet te hoog,het is ook niet meer geworden in de laatste dagen. Ik ben echt zo megablij dat ik weer super graag in mijn eend rondrij ongeacht welk weer! TOP!


Datum:2017-11-11, 09:36:33
Naam: machiel Baaijens
E-mail: mbaaijensnma-corporate.nl
Woonplaats:

Bericht: Beste lezers, Ik heb een echt heel oud eendje (1957,12pk) en erg veel last van olielekkage gehad vanwege overdruk in het carter. De originele eendenbekken van rubber hielpen niet want lekkage/verbruik bleef. Ik mocht een olievulpijp van De Eendengarage proberen en heb die zelf passend gemaakt. Alleen een slang gekocht en een oud luchtfilter wat aangepast. Verder het kleine pijpje dicht gemaakt. De pijp past gewoon op het oude blok en de onderdruk is prachtig!!! Voor iedereen aan te bevelen.


Datum:2017-10-18, 09:37:44
Naam: Henk
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Heerlijk, eindelijk een no nonsens garage gevonden. Ik heb in het verleden al een aantal garages gehad maar niet overal even netjes behandeld. Mia en Gerard hebben onze beide eenden prima onder handen genomen. Allebei starten en lopen ze prima. 1 eend heeft een nieuw chassis gekregen en die rijdt weer heerlijk. Ook de deurtjes zijn bij 120 gewoon dicht, super. Volgende keer gaan we voor de modificatie op de verwarming. Tijdens alle reparaties wordt je prima op de hoogte gehouden over het werk en de eindprijs. Wat je niet wilt doen ze ook niet, geen verrassingen achteraf. Ik heb mijn nieuwe garage gevonden en ik hoop dat ze nog jaren doorgaan. Zoek je een garage met goedkope onderdelen dan moet je hier niet zijn, maar wil je kwaliteit, gezelligheid en een super service (gratis leeneend en thee) dan ben je hier aan het juiste adres. Het is een stukje rijden vanaf mijn woonplaats maar dat heb ik er graag voor over. Mia en Gerard bedankt voor jullie expertise en vakmanschap, tot volgend jaar.


Datum:2017-09-30, 07:36:53
Naam: Lea w.
E-mail:
Woonplaats: Rotterdam

Bericht: Ik wilde het eigenlijk niet geloven maar die goldspark is echt geweldig. Had altijd startproblemen, nu 1x draaien en hij loopt ook als ie warm is!!! Allebei bedankt.


Naam: Bert
E-mail: bertjongepier@home.nl
Woonplaats: Harlingen

Bericht: Het plan was om met onze 2CV6 uit 1986 naar de Noordkaap te reizen. Op aanraden van Gerard hebben we een nieuwe olievuldop en de Goldspark bobine geplaatst. We zijn nu terug na 2 maand reizen en bijna 8000 kilometer en de 2CV heeft ons geen moment in de steek gelaten. Hitte door het zware klimmen en de kou in het Noorden; Elke dag starten en lopen. Had ook geen geen rerervebobine mee op zijn aanraden en dat was dus ook niet nodig. Bedankt!!


 

Datum:2017-06-22, 09:47:18
Naam: Tim
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Nieuwe goldspark bobine werkt super, vandaag ruim 1uur in de file met 35 graden, Guus mijn 2cv4 uit 1979 Heeft geen slag gemist, ook na tanken, starten en lopen👍

 

Datum:2017-06-09, 08:02:07
Naam: Henk
E-mail: Henk.schoenmakers@home.nl
Woonplaats: Swalmen

Bericht: Ik had problemen met starten van mijn eend, zeker als het warm was. Je kent het wel, Touren, terrasje, dan wil je verder en krijg je hem niet gestart .... leuk amusement voor de rest op het terras. Toen kwam ik in contact met Mia en Gerard. Probleem opgelost! De superbonine start ons eendje in een omdraai! Maar dat was niet alles! Ik ging vanuit Swalmen naar Eindhoven, zo'n 60 km. Gerard ging de voor hem nieuwe eend inspecteren. De eend was al 12 jaar niet meer in een "echte eendengarage" geweest, zonder afbreuk te doen aan de garage die altijd de beurten deed. Hij attendeerde mij vrijblijvend op enkele " tekortkomingen". Enerzijds geen leuke boodschap, anderzijds erg blij dat een eend-deskundige mij daar als nerd op wees. Ik besloot om zijn advies te volgen! 2 Dagen later was mijn eend helemaal klaar en reed met mijn leeneend weer naar Eindhoven. Nog wat tips, op ludieke wijze, van Gerard en op naar Swalmen. Wat hij vooraf beloofde heeft hij helemaal waar gemaakt, super starten en die " tekortkomingen", was stuurspeling, remleidingen en sporing waren perfect opgelost. Ik heb mijn garage gevonden! Overigens ... de koffie was lekker, Mia (die overigens ook monteur is)! Fijn jullie dat ik jullie heb leren kennen.

 

 

 

Datum:2017-05-22, 08:10:40
Naam: Wout V
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: De vibraties zijn helemaal weg! Inderdaad een kwestie van perfect uitgelijnd en betere schokbrekers. Motortje heeft ook al meer pit. Beide top! Wout.

 

Datum:2017-05-06, 06:46:53
Naam: Sander
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Nu 13000 km verder met de gereviseerde krukas van de Eendengarage.Loopt werkelijk prachtig! Regelmatig schrikken mensen als ik gas geef want dan blijkt dat de motor nog liep.....Zo stil en in balans!

 

Datum:2017-04-29, 09:23:11
Naam: Toon Kasbergen
E-mail: toon.kasbergen@gmail.com
Woonplaats:

Bericht: Hallo Mia en Gerard. De olievulpijp is gearriveerd, wat een mooi doordacht ding is het. Werkt perfect! Als ik weer ergens mee zit weet ik jullie te vinden. Groet, Toon

 

Datum: 2017-02-02 20:52:33
Naam: Edwin S
E-mail:
Woonplaats: Weert

Bericht: Bij deze wilde ik Gerard en Mia heel erg bedanken voor het uitvoeren van een aantal reparaties aan mijn eend , terwijl ik er nog nooit was geweest. Ik mocht mijn eend gelijk daar laten , en binnen korte termijn alweer terug en een fijne leen eend meegekregen . Goed gerepareerd , goede uitleg en heeel vriendelijke service , wat inhoud weer een klant rijker . Gerard en Mia dankjewel.

 

Datum: 2017-01-11 20:40:24
Naam: Loek
E-mail:
Woonplaats: Noordeinde

Bericht: Voor mijn vorige project een goldspark bobine gekocht en deze werkt zo goed dat het starten probleemloos gaat. Dus nu bij mijn nieuwe project onmiddellijk nog voor ik echt begonnen ben weer een goldspark bobine aangeschaft. Niet goedkoop maar super goed, zeker een aanrader.

 

Datum: 2016-11-28 18:47:58
Naam: Lineke
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Na een kleine beurt, een gereviseerde carburateur superieur en wat TSL rijdt ze weer als een zonnetje. Bij dezen ook complimenten van de vaste bijrijder: de motor heeft nog nooit zo soepel geklonken! Starten, rijden, schakelen: alles gaat weer gesmeerd. Super fijn!

 

Datum: 2016-10-17 20:45:59
Naam: Simon
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Hoi, Afgelopen zomer de goldspark bobine bij jullie gekocht. Starten en lopen! Ook bij de warme zomerse dagen en na lang rijden. Top! Groeten Simon

 

Datum: 2016-09-19 22:59:00
Naam: Henk
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Beste lezers.Ben zeer tevreden over het commentaar van Gerard.Had vragen gesteld over een 125ccc motortje.Direct antwoord gekregen met een zeer goede tip.Die ik anders in onwetenheid zeker fout had gedaan.

 

Datum: 2016-08-21 20:24:59
Naam: Henk en Inge
E-mail:
Woonplaats: Spakenburg

Bericht: Beste lezer, Wij willen hier graag laten weten dat we dik tevreden zijn over deze garage. Niet alleen zijn ze vriendelijk maar hebben echt verstand van het oude beestje. Alles opgelost voor een redelijke prijs. Nooit meer startproblemen!

 

Datum: 2016-06-26 15:50:41
Naam: D. Klinkenberg
E-mail:
Woonplaats: Wintelre

Bericht: Hallo, Ben langs geweest voor de Goldspark . Super goed geholpen. Gelijk goed en vakkundig advies gekregen, nieuwe olie vulpijp mee genomen . Werkt allemaal perfect. Zeer tevreden kom zeker nog terug.

 

Datum: 2016-06-14 20:25:54
Naam: Rob van Teijlingen
E-mail: robvanteijlingen@online.nl
Woonplaats: Den Haag

Bericht: Bij mijn laatste bezoek maakte Gerard de opmerking dat de hoogte van mijn eend aan de achterkant niet goed was afgesteld (en Mia vond dat ook) De afstelling bleef door mijn hoofd spoken en nieuwe afspraak gemaakt. Sporing en schokbrekers aangepakt en.. Hij rijdt als een skelter zo strak, de terugreis van 2 uur werd een plezierrit. Dank!

 

Datum: 2016-06-05 19:24:33
Naam: peter nieuwenhuis
E-mail: sunfoldmanor@hotmail.com
Woonplaats: BOSSCHENHOOFD

Bericht: na een aantal jaren hebben weer een 2cv wij waren zeer tevreden met uw hulp aan onze oude graag maken we een afspraak na onzevakantie voor een beurt

 

Datum: 2016-05-26 17:18:52
Naam: Rob van Teijlingen
E-mail: robvanteijlingen@online.nl
Woonplaats: Den Haag

Bericht: Het was de rit waard naar Eindhoven voor de kachelrevisie! De terugrit was cool!

 

Datum: 2016-05-16 13:42:10
Naam: Hendrik de Geus
E-mail:
Woonplaats: Utrecht

Bericht: Mia en Gerard, Jullie super bobine is inderdaad een nobelprijs waard. Jullie beloven geen koeien met gouden horens maar maken ze. Hetzelfde voor de olievulpijp. Bedankt voor de geweldige service. Hendrik.

 

Datum: 2016-04-27 19:26:31
Naam: Goos Bolt
E-mail:
Woonplaats: zoutkamp

Bericht: Dag mensen van de eendengarage, wil even reageren op de aankoop van de "superbobine". Joh in een woord FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!. Ik ben 56 en rijd al eend vanaf dat ik twintig was, nog nooit een eend gehad die zo goed start, ook niet met de oude originele 2cv bobines,eend staat buiten in weer en wind in kou en regen.......hoef maar naar de sleutel te kijken en peng....lopen, geen choke, maar direct rond lopen. Wou ik jullie even laten weten. Nog een fijne koningsdag. groet vanuit het verre Zoutkam. Goos Bolt.

 

Datum: 2016-04-24 19:43:36
Naam: Herman
E-mail:
Woonplaats: Eindhoven

Bericht: Goeie voorlichting, vriendelijke behandeling en een duidelijke rekening, prijsafspraken die ook naderhand kloppen geven mij het gevoel dat ik op een juiste manier bij de juiste garage ben geweest. Ik kom zeker terug. Deze service zie je tegenwoordig niet meer.

 

Datum: 2016-02-27 20:39:45
Naam: Alexander
E-mail:
Woonplaats: Den Bosch

Bericht: Ik dacht dat de reacties in dit gastenboek allemaal erg overtrokken waren. Klopt niet! Die Goldspark is echt een superding had ik eerder moeten doen een echte aanrader voor iedereen.

 

Datum: 2016-01-19 22:32:45
Naam: Bianca
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Na drie en een half jaar tobben met het starten van mijn eend, regelmatig terug naar de garage waar ik hem gekocht had,daar startte hij prima volgens zeggen maar bij mij, hopeloos. Om het half uur proberen leek een oplossing , na 3 x deed hij het meestal wel maar ben je anderhalf uur verder, dat word je echt zat. Laatste redmiddel was een andere garage en dat werd de eendengarage van Gerard en Mia. Zelf had ik de hoop opgegeven maar ze hebben hem ,na heel veel werk en de dingen die nodig waren vervangen te hebben, aan de praat gekregen, ja zeker hij start in 1 x. Heel blij dat wij deze garage gevonden hebben, vakwerk !

 

Datum: 2016-01-16 19:51:45
Naam: Jacques
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Ben nog vergeten om te vertellen dat die olievulpijp van jullie idioot goed bevalt, werkelijke topklasse. Eigenlijk is het een beetje jammer dat de mijn charon nog goed start want nu kan ik de goldspark niet kopen. Ik las een aantal reacties die ook bijna een wonder beschrijven en dat ze jullie willen gaan voordragen voor de nobelprijs voor eenden. Ik wil die voordracht natuurlijk graag ondersteunen!

 

Datum: 2016-01-15 20:27:41
Naam: Jacques
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Mia/Gerard. Het gereviseerde spruitstuk past perfect. Ik kon de boutjes met twee vingers aandraaien. Goed werk! Ook de koffie was perfect.

 

Datum: 2015-12-29 15:58:13
Naam: Dirk
E-mail: provinciael.dirk@gmail.com
Woonplaats: Hoofdplaat

Bericht: Je site en vooral je werk geeft vertrouwen in elk detail. Ik ben op zoek naar een 2CV voor dagdagelijks gebruik (15 km per dag), heb je een aanbieding, nu of in de toekomst?

 

Datum: 2015-12-08 20:31:21
Naam: richard v.d.plas
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Mia en Gerard ik vind jullie geweldig maar de goldspark is n�g beter. Nooit geen ploffen, sputteren, weigeren, hikken en dat soort dingen meer. Starten en lopen, altijd!!!

 

Datum: 2015-11-05 20:50:16
Naam: Josje de Win
E-mail:
Woonplaats: Veghel

Bericht: Nog nooit heeft mijn eend zo goed gestart als nu met die goldspark bobine, zelfs een elektronische ontsteking hielp niet. Het lijkt een wonder maar las dat jullie die niet mogen doen. Toch heel erg bedankt.

 

Datum: 2015-08-24 22:31:47
Naam: Berend
E-mail: b.nannes@gmail.com
Woonplaats: Utrecht

Bericht: Hallo Gerard en Mia, bedankt voor de goede tips en de geweldige goldspark bobine! Deze vakantie heerlijk over de Franse d-wegen getuft met onze Burton. Alle startproblemen zijn verholpen! Ik kom snel voor de zelfontwikkeling olievulpijp. Als je als lezer twijfelt over welke bobine je moet kopen voor je 2cv motor, niet meer doen en meteen een goldspark aanschaffen!

 

Datum: 2015-07-04 20:58:32
Naam: J. Huibers
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Perfect en supersnel geleverde bobine met direct resultaat. En het klemmetje voor het parkeerkaartje komt ook goed van pas. Merci beaucoup.

 

Datum: 2015-06-15 20:08:07
Naam: Geert de Jager
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Goedendag, sinds vorige week een nieuwe bobine op mijn Burton geplaatst en zoals velen voor mij....het werkt super!, direct starten en de motor heeft ook meer trekkracht. Zeker een aanrader. Zeer veel dank

 

Datum: 2015-05-30 22:45:50
Naam: de Wijer
E-mail:
Woonplaats:

Bericht: Tik in de motor. Leek bij de kleppen vandaan te komen. Alles losgehaald maar het zag er goed uit. Kijken, kijken. Zes anderen laten kijken. Ziet er goed uit. Meten is weten en mijn krukas bleek versleten! Niet heel veel maar genoeg om te tikken. Gelijk de krukas geheel in de revisie gegooid. Dit ga je natuurlijk niet proberen op te lossen met een andere krukas uit je knutselschuur waarvan de herkomst allang niet meer bekend is toch? Ook zag Gerard dat er een stoterstang een vreemde doffe plek vertoonde. Vervangen en gelijk vier nieuw geslepen geleide bussen gemonteerd. Tevens nieuwe gelegeerde draadeinden en olieleiding. Tja, en dan vraagt iedereen hoe het kan dat mijn motortje zo soepel loopt! Je hoort en voelt het meteen. Echt hoor. Gewoon alles in ��n keer doen. Die goedkope rommel komt er bij mij niet meer in. Ondertussen snor ik al maanden tevreden rond. Nogmaals dank en vriendelijke groet!

 

Datum: 2015-05-30 22:32:41
Naam: Sander
E-mail: sanderaustralia@hotmail.com
Woonplaats: Oud-Zuilen

Bericht: Brilrubbers en dergelijke..... Wat kan je daar een trammelant mee hebben zeg. Ik heb alle kleuren en makelij geprobeerd maar alleen die van jullie geven direct het enige juiste resultaat. Het is mij wel duidelijk geworden dat je

beginpagina

De Eendengarage: Eerlijk, duidelijk en eerste klas reparaties !!!