beginpagina

Stuurkogelhoezen met

levenslange garantie

 

 

De fervente zelfsleutelaar kent het probleem van de steeds sneuvelende stuurkogelhoezen waarschijnlijk maar al te goed. Vanwege de slechte kwaliteit houden ze het maar één of twee jaar uit (zelfs de originele). Omdat we daar veel klachten over kregen hebben we ze nu zelf laten persen van onverslijtbare “DE EENDENGARAGE KWALITEIT” rubber (1996).

Uiteraard zien ze er precies zo uit als origineel, het enige verschil is dat je aan die van ons wél de allerhoogste kwaliteitseisen mag stellen.

Dat dat geen loze kreet is bewijzen we graag door op onze stuurkogelhoezen levenslange 100% tevredenheids garantie te geven.

We horen je al denken: dat kan toch helemaal niet?

Ja, bij ons kan dat wél!!! Voor een gescheurde stuurkogelhoes krijg je bij ons gratis  een nieuw exemplaar, uiteraard geldt wel dat ie kapot gegaan moet zijn bij normaal gebruik dus niet expres vernield of zo. Als wij de hoes hebben gemonteerd valt ook nog de montage onder onze garantie! Uiteraard zijn ze een ietsje duurder maar dat mag dan ook wel, eerste klas kwaliteit mag wat duurder zijn (14.50 euro).

 

Het zal niemand verbazen dat onze al onze hoezen zijn voorzien van het keurmerk:

DE EENDENGARAGE.

 

Bestellen klik hier

 

 Zie ook: superieure spoorstanguiteinden

 

Ons tel nr.0031(0)40-2465020

beginpagina