100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

HONDERD PROCENT TEVREDENHEIDS GARANTIE

H.P.T. GARANTIE

 

 

beginpagina

 

 

Als enige garage in Nederland en ver daar buiten, melden wij met trots, dat we met ingang van

1 december 2004 onze

 

HONDERD PROCENT TEVREDENHEIDS GARANTIE

 

 

 

uitbreiden naar al onze reparaties.

Dit doen wij omdat wij willen benadrukken dat wij niet zomaar een willekeurige garage zijn maar uitsluitend willen werken voor de

 

VOLLE TEVREDENHEID VAN ONZE KLANTEN.

 

Op veel van onze werkzaamheden was deze eigen regeling al van kracht, dit geldt nu dus voor al onze reparaties.

 

 

De uitleg over deze regeling kan kort zijn:

Indien je niet voor 100% tevreden bent over een reparatie van ons kun je kiezen:

 

 

1.    Je krijgt je geld terug.

2.    We doen het gratis opnieuw.

 

Uiteraard moet je wel binnen redelijke termijn melden dat je niet tevreden bent net zoals de reden waarom je niet tevreden bent (en checken we dat) en ook je rekening meenemen. Die redelijke termijn is per geval anders, we geven daarom een paar voorbeelden.

 

-Als je laswerk hebt laten verrichten kun je onmiddellijk constateren of het naar je zin is en hoef je niet te denken dat je na een bepaalde tijd je geld terug kunt krijgen met verwijzing naar de H.P.T. garantie. (raar voorbeeld want niemand is ooit ontevreden geweest over ons laswerk en dat kán ook helemaal niet).

-Als je ontevreden bent over een stuurkogelhoes van ons mag je de redelijke termijn op rekken tot levenslang want die garantie geven we daarop (je moet hem wel laten zien en je rekening meenemen).

-H.P.T. garantie op gebruikte onderdelen is uitgesloten.

-Als je ontevreden bent over het afstellen van je sporing kan de termijn voor het melden daarvan nooit een jaar zijn want dat moet je dan veel eerder gemerkt hebben.

-Als we je startprobleem hebben verholpen mag je wel klagen na een jaar maar het zal niet helpen want dan is er waarschijnlijk weer iets anders aan de hand.

-De redelijke termijn voor een verwarmingsrevisie hebben we zelf vastgesteld op een jaar. Je hebt dan een winter meegemaakt.

-De redelijke termijn voor een olievulpijp is levenslang.

 

We kunnen natuurlijk nooit alle mogelijke termijnen voor de verschillende reparaties hier aangeven (natuurlijk eigen schuld uitgesloten) en gaan dus uit van de redelijkheid/eerlijkheid van onze klanten.

 

Vooralsnog hebben wij er vertrouwen in dat het een goede regeling is, dat er geen misbruik van wordt gemaakt en dat we hiermee laten zien dat we niet de eerste maar wél de beste zijn!

We kennen geen enkele garage in binnen of buitenland die dezelfde garantie regeling hanteert!

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid kan niet beter worden duidelijk gemaakt!

 

 

top

 

Ons telefoonnummer is 040-2465020

 

beginpagina

 

 

Deze regeling gaat dus veel verder dan die van de FOPKA of BOEFAG.